Building4you
ML_A Diemen 18023-52┬®LuukKramer.jpg

Woonhoeve - Joop Niemanslaan Diemen

Oplevering: oktober 2017

Architect: ML_A Marcel Lok Architecten

Aannemer: Van den Hogen Bouwbedrijven

Initiatief: Ruimte voor Verschil

De Woonhoeve is gebouwd met een keramische leien gevelafwerking. Zeer strak gedetailleerd waarbij de gevels en het dak in elkaar overlopen. Bij het project is een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd, die geheel naar de wensen van de bewoners wordt ingevuld. Naast dat alle woningen een grote buitenruimte hebben is er ook een gemeenschappelijke tuin!

ML_A Diemen 18008-05┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18008-09edit┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18008-19┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18023-04edit┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18023-46┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18023-52┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18023-57┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18029-05┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18029-06┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18029-07┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18029-12┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18030-06┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18030-13┬®LuukKramer.jpg
ML_A Diemen 18046-01┬®LuukKramer.jpg