Building4you

Over ons

Building4you verwerft zelfstandig bouwgrond door heel Nederland met een focus op Noord-Holland/West Nederland. Echter zijn wij gewend om samen te werken en de kar te trekken.

 

Wie zijn wij?

Modern & zelfstandig

Building4you is een moderne en zelfstandige projectontwikkelaar die zich laat leiden door de kernwaarden: samenwerking, lef en duurzaamheid.

 

Samenwerking (MO/CPO)

 

Betrokken

Wij zijn een betrokken samenwerkingspartner. Vanuit onze positie nemen wij het voortouw in het ontwikkelen van het project. Bij onze projecten Loft4you en Lab4you in Amsterdam werken wij al vanaf het verwerven van de kavel met een bouwgroep welke gevormd is met de toekomstige bewoners. Zij beslissen vanaf het eerste begin over het ontwerp! Bekijk deze projecten gerust om te zien wat voor een mooie projecten dit heeft opgeleverd.

Bij al onze projecten hebben de bewoners samen met de (project)- architect hun eigen woningen uitgewerkt! Wij gaan dan ook een stuk verder dan alleen afwerkingskeuzes.

Lef

Building4you werkt aan bijzondere projecten van een hoog niveau voor de bewoners en de omgeving. Wij geven de architect de ruimte om in het ontwerp creativiteit en originaliteit te stoppen. Hierdoor kunnen we onderscheidende projecten maken en een stap verder gaan.

Duurzaamheid

Building4you bouwt al sinds 2013 "gasloze" en energieneutrale woningen. Hierdoor hebben wij al geruime ervaring met het duurzaam ontwikkelen van woningen. Mooie vervolg stappen hierop zijn:

  • Circulair bouwen waarbij we bij Loft4you een stap verder gaan;

  • Duurzaam groene gevels welke wij bij Lab4you toepassen in met name de balkons.

 

Samenwerkende ontwikkelaar

Building4you is bij al haar projecten gewend om samen te ontwikkelen. Dit kan zijn met een bouwgroep CPO/MO, een initiatiefnemer of een grondeigenaar.

 

Bouwgroep CPO/MO

3 projecten

Building4you heeft nu met drie projecten ervaring welke in CPO Collectief Particulier Opdrachtgeverschap of MO Mede Opdrachtgeverschap zijn ontwikkeld. IJ4you in Blok 0 in de Houthaven was één van de eerste projecten in deze vorm in Amsterdam, Loft4you en Lab4you beide in Amsterdam welke als Mede opdrachtgeverschap worden uitgevoerd.

Bij deze projecten is Building4you de procesmanager en verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit voor financiering en achtervang voor onverkochte woningen. Het bouwen in een CPO/MO groep geeft een bijzondere dynamiek waarbij we gezamenlijk een (appartementen-) complex ontwikkelen waarbij de bewoners vanaf het prille begin betrokken zijn.

 

Met een initiatiefnemer

Voor Building4you is het de standaard om samen te werken. Hierdoor is het voor ons een kleine stap om dit samen te doen met een initiatiefnemer die een idee heeft maar een partner zoekt om dit samen verder uit te werken.

Op deze wijze hebben wij ook de Woonhoeve in Diemen verder uitgewerkt samen met Ruimte voor Verschil. De rol van Building4you in dit proces was procesmanager en verantwoordelijke voor de voor financiering, verkoop en uitvoering.

 

Grondeigenaar

Building4you verwerft zelfstandig bouwgrond door heel Nederland met een focus op Noord-Holland/West Nederland. Echter zijn wij gewend om samen te werken en de kar te trekken. Mocht u opzoek zijn naar een partner om gezamenlijk een project te ontwikkelen in een vorm waarin we elkaar versterken dan komen wij graag met u in contact!